Zangblaadjes [Bladmuziek] : herfstdraden. - Volksdanscentrale voor Vlaanderen (VDCV) (VDCV, 1956)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Mijnheerken van Maldegem
Het zou een jager uit jagen gaan
Willen wij 't haasken jagen
Windeken, waar het bos van trilt
Était dedans un petit bois
Daar reed een ridder al door het riet
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: liederen; partituren