Zangblaadjes [Bladmuziek] : aprilse grillen - Verheest, R.; Volksdanscentrale voor Vlaanderen (VDCV); Boeckx, Jean; Hespel, G. (Antwerpen : VDCV, 1956)
Deze bundel bevat volgende liederen
Laat zang en spel
Voici le joli mois d'avril
Al onder de weg van Maldegem
Vrieden nu eens blij gezongen
Er is een man in't water gevallen
Mama, 'k wil een man he!
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: liederen