[6 liederen] [Bladmuziek]. ([S.l] : Socialistisch Mannenkoor Marxkring.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Tsjenka Rasin
Avondklokken
De roode sarafaan
Socialistische marsch
Broeders, verheft u ter vrijheid
Het lied van de smid
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen