Zes liederen [Bladmuziek]. - Hullebroeck, Emiel (Amsterdam : Alsbach.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Koninginnelied
Van't Maseurken
Het lied van den Landman
Kerelslied
Het Kindje
Tinkeken van Heule
Partituren voor zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren