Zes gedichten [Bladmuziek]. - Van Oye, Eug.; Waelput, Hendrik (Gent : P.& A. Beyer.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
In de duinen
Opgedragen aan V. de Give-Ledelier
Partituur voor zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren