De taktiek in de vakbeweging : debat over het wezen, de taak en strijdwijze der vakorganisate tussen Victor Griffuelhes e, A. Keufer. - De Miranda, S. (Rotterdam : H.A. Wakker & Co, 1906)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Brochure
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek