Iets over het seksueel afwijkend gedrag - Van Der Sterre, A.P.; Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming (NVSH) (Den Haag : Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming, 1960)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure