Rode Valken : dansspelen met muziek en tekst [bladmuziek]. - Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) (Brussel : SJI, 1955)
Deze publicatie bevat volgende liederen
'n Roosje op m'n hoed
Ik nam een brilletje
Nee ik wil met jou niet dansen
Eenzaam loop ik hier
Hier is't groen
Het Appelmeisje
Ik liep laatst op 'n bruggetje
Geniet het leven
Er gaat niets boven de gezelligheid
Hop Marjanneke
Ga van me
Een meisje gaat in't rond
Baas Vet
Kan van jou niet houwen
Wij zijn de muzikanten
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren