Koffieliedboek [bladmuziek]. - Socialisties koor "Voorlopig Vals" (Heerde : Socialisties koor "Voorlopig Vals", 1984)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De koffiemolen
Publiciteit
De koffielegende
Het klaaglied van de koffieplukkers
Van zaad tot de daad
De koffieboon
Basta ya, het is genoeg geweest
Bij mij is't zo schön
Zeven dagen lang
Venceremos / wij zullen overwinnen
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; koffie; voeding