Advies nr. 31 van 7 maart 2000 van het Bureau van de Raad van de gelijke Kansen voor Mannen en Vrouwen. - Raad van de Gelijke Kansen voor Mannen en Vrouwen (Brussel : Raad van de Gelijke Kansen voor Mannen en Vrouwen, 2000)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure