Voorstel van wet tot instelling van een "instapregeling voor samenwonenden" - Swennen, Guy (Brussel : Studie- en Documentatiecentrum Emile Vandervelde Instituut, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure