Ongehuwd samenwonen : de notaris luistert, geeft raad en tekent mee. - Koninklijke Federatie van Belgische Notarissen (Brussel : Koninklijke Federatie van Belgische Notarissen, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure