De ouders van nu : studiedag (rechts)positie homosexuele ouders. - Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC (Amsterdam : NVIH COC, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie