De ouders van nu : studiedag (rechts)positie homosexuele ouders : verslag - van Diepen, Ina; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC; Koornstra, Anja; van Westerlaak, Lucia (Amsterdam : NVIH COC, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure