Lesbische en homoseksuele adolescenten in de schoolsituatie : een inventarisatie van knelpunten, problemen en oplossingen - Kersten, Anne; Sandfort, Theo (Utrecht : Interfacultaire Werkgroep Homostudies, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure