Hiv-test en -behandeling : gecoördineerde aanpak van integrale aids-bestrijding en actieplan. - Stichting Aids Fonds (Amsterdam : Stichting Aids Fonds HIV Vereniging Nederland, 1998)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure