Het baanproject : een outreach Aids-preventieproject gericht op mannen die seks hebben met mannen in openbare gelegenheden [reader]. - SAD-Schorerstichting (Amsterdam : SAD-Schorerstichting, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure