Homoseksuele mannen en het Aids-preventiebeleid : een evaluatie op basis van de tweede meting van het tweede nationale cohort homoseksuele mannen - Sandfort, Theo; Rijksuniversiteit te Utrecht (RUU) (Utrecht : RUU, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure