Hulpvragen van holebi's : een biografische verkenning en leefwereldanalyse bij holebi's als bijdrage tot de rolinvulling van het algemeen welzijnswerk (1999-2001) - Cockx, Frank; Seghers, Anja (Leuven : KUL, 2001)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure