De motivatie voor en de betekenis van zich laten testen op HIV : een onderzoek naar de beleving van patiënten in de periode tussen de afname en het meedelen van het testresultaat - Embo, Diane (Gent : Universiteit Gent, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie
Keywords: hiv