Beleidsbrief gelijkekansenbeleid : begroting 1998 - Grouwels, Brigitte (Brussel : Vlaams ministerie van Brusselse Aangelegenheden en Gelijkekansenbeleid, 1998)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure