Gemeenten en verenigingen zorgen samen voor het klimaat : CO2 coole projecten - Tandem (Brussel : Tandem, 2007)
Tandem is het steunpunt voor lokale besturen en verenigingen, gevormd door negen Vlaamse milieu- en natuurverenigingen
Nederlands
Brochure