Groupement des amputés de guerre de Belgique : rapports session de 1934-1935= Groep der Belgische oorlogsgeamputeerden : verslagen zittingsjaar 1934-1935. - Groupement des amputés de guerre de Belgique; Groep der Belgische oorlogsgeamputeerden (Bruxelles : Groupement des amputés de guerre de Belgique Groep der Belgische oorlogsgeamputeerden, 1935)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Nederlands
Verslag
Keywords: oorlogsslachtoffers