Zedelijk verslag van 1929. - Federatie der Vakbonden van Midden- en Zuid West-Vlaanderen (Kortrijk : federatie der Vakbonden van Midden- en Zuid-West-Vlaanderen, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Verslag
Keywords: vakbond