Verslag studiedag "Jongens en mannen in beeld" : hulp aan mannelijke slachtoffers van seksueel geweld: 2 april 1998 - Dijkstra, Sietske (Leeuwarden : Steunpunt Bestrijding Seksueel Geweld, 1998)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie