Inventaris van de Raad van de gelijke kansen voor mannen en vrouwen van 7 april 2000 aangaande discriminatie t.o.v. holebi's. (Brussel : Raad van gelijke kansen voor mannen en vrouwen, 2000)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Tweetalig
Brochure