Liberalisme, socialisme en katholieke staats- en maatschappijleer. Deel I : Katholieke staats- en maatschappijleer : Boek 3 : vrijheidssysteem en sociale ordening in de geschiedenis - Aalberse, P.J.M. (Leiden : Futura, 1911)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Meerdelige publicatie