Verslagboek : eerste nationaal congres voor christelijke politieagenten, Antwerpen, 26 juni 1930. - Christelijke Bond van Beambten en Arbeiders in Openbaren Dienst (Antwerpen : Christelijke Bond van Beambten en Arbeiders in Openbaren Dienst, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Verslag
Keywords: Openbare diensten; Politie & Rijkswacht