Sanatoria der Provincie Antwerpen : verslag van den beheerraad, 1929 = Sanatoria de la Province d'Anvers : rapport du conseil d'administration, 1929 - Koninckx (Antwerpen : Sanatoria der Provincie Antwerpen, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Verslag
Keywords: sanatoria; Antwerpen