Belgische Bank van den Arbeid : verslagen voorgelegd aan de Algemeene Vergadering der Aandeelhouders de 31 maart 1930 in uitvoering van artikel 41 der standregelen : jaar 1929. - Belgische Bank van den Arbeid (Gent : BBA, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Verslag
Keywords: Belgische Bank van de Arbeid (BBA).