Verkennend onderzoek naar de beleving van relaties en seksualiteit/intimiteit van oudere homomannen (50+) in Vlaanderen en Brussel - Berth, Veronique (Brussel : VUB, 2006)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: homoseksualiteit; Vlaanderen; Brussel