Verslag van het 26e congres der S.D.A.P., gehouden op 25 en 26 december 1921 te Arnhem. - Sociaal-Demokratische Arbeiderspartij (SDAP) (Amsterdam : SDAP, 1922)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Verslag
Keywords: SDAP