De weekendpoli : homospecifieke geslachtsziektenzorg de 21e eeuw in? - Picavet, Charles; Nederlands Instituut voor Sociaal Sexuologisch Onderzoek (NISSO); Sandfort, Theo (Utrecht : NISSO, 2000)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie