Invloed van lesbisch ouderschap op de interpersoonlijke relaties binnen het gezin, de familie en de bredere sociale context : een vergelijking met heteroseksueel ouderschap - Vandenoetelaer, Alicia (Brussel : VUB, 1998)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: ouderschap; lesbische vrouwen