Samenwerkende Maatschappij De Voorzorg Roeselare : boekjaar 1924 : bilan en verslagen. - Samenwerkende Maatschappij De Voorzorg Roeselare (Gent : Volksdrukkerij, 1925)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Verslag
Keywords: De Voorzorg; coöperaties