Eene Belgische Boerengilde bij het ingaan der XXe eeuw Ter-Banck-Bij-Leuven : uitslagen van al hare maatschappelijke werken - Vandamme, Edmond (Rousselare : Jules De Meester, 1901)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie
Keywords: landbouwersorganisaties