Fors Clavigera : verzameling van brieven aan werklieden : deel 2 - Ruskin, John; van Eeden, Frederik (Groningen : G.A. Evers, 1901)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: sociale romans