Verslag van het twaalfde congres der SDAP gehouden te Utrecht op 15-16 en 17 apil 1906. - Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP) (Amsterdam : SDAP, 1906)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure