Ik liet mijn haar groeien en ging jurken dragen : levensverhalen van lesbische vrouwen in het 'Derde Rijk' - Schoppmann, Claudia (Amsterdam : Schorer Boeken, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie