Strafbare seksualiteit : opvattingen en aanpak van politie, justitie en hulpverlening - Frenken, Jos; Doomen, Jeanne (Deventer : Van Loghum Slaterus, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie