Lesbies moederschap : literatuurstudie naar geschiedenis, vormen van lesbies moederschap, de lesbiese opvoedingssituatie - de Klerck, Maaike; Rijksuniversiteit Groningen (RUG) (Groningen : RUG, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie