Kinderliederen [Bladmuziek] : achtste reeks. - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1922)
Deze publicatie bevat volgende liederen
O, blijde, blonde Lentetijd
Lui, lui, Poesje
Twee Dwergkens
Raad
Huppelbeen en Trippelteen
Grootjes Koekebak
Partituren voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen