Kinderliederen [Bladmuziek] : zesde reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1922)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Jan Kladpot
Klein Moederken
Paardje rijden
Avondklokje
Jan Maat
Kerstvisioen
Partituren voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen