Kinderliederen [Bladmuziek] : vijfde reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1922)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Trommelen
Mietje's Wiegelied
Op Zee!
Kindeken bidt
Het Ruiterken
Het Wondere Tik-Tak
Partituren voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen