Kinderliederen [Bladmuziek] : derde reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1922)
Deze brochure bevat volgende liederen
Klaas Ongeluk
Jongens Wiegelied
Het Bietje
Sinterklaas
Het Matroosje
Voor mijn Zusje
Partituren voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen