Cachotterie : hoe blijf ik duizend jaar in de gevangenis zonder er mij moe aan te maken - Le Compte, Herman; Boon, Louis Paul (Nieuwkoop : Heuff, 1975)
Bibliotheek Jan Baghus
Aangevuld met tien Car-Boontjes
Nederlands
Brochure
Keywords: gevangeniswezen