Van Eeden! Van Eeden! Daar komt hij aangetreden! - Van Eeden, Peter; Simons, Wim J. (Amsterdam : de Beuk, 1960)
Bibliotheek Jan Baghus
Uitgegeven t.g.v. de Nationale Frederik van Eeden Herdenking.
Nederlands
Brochure
Keywords: van Eeden, Frederik