Het werk van Frans Masereel - Havelaar, Just (Den Haag : De Baanbreker, 1930)
Bibliotheek Jan Baghus
Bevattende één kleur-reproductie en 60 reproducties in wit en zwart
Duits
Monografie
Keywords: Masereel, Frans; kunst