Frans Masereel : mit elf farbigen Tafeln und neunundsiebzig einfarbigen Abbildungen - Claussnitzer, Gert (Berlin : Kunst und Gesellschaft, 1990)
Bibliotheek Jan Baghus
11 gekleurde en 79 zwart-wit afbeeldingen.
Duits
Monografie
Keywords: Masereel, Frans; kunst