Kinderliederen [Bladmuziek] : tweede reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Metropolis, 1922)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Lentedans
Piet Moeial
Moederkenszorgen
Breiliedeken
De Pekker
Alleen bij Moederken
Partituren voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen